'سعید ستاری' روز چهارشنبه به خبرنگار ایرنا در سمنان گفت: سال گذشته این طرح در 16 هزار مسجد اجرایی شد و تا پایان برنامه پنجم توسعه تمام مساجد كشو تحت پوشش این طرح قرار می گیرد.
با اجرای طرح امداد محله، مسجد به محلی برای مشاركت و ارائه خدمات حمایتی به گروه های هدف كمیته امداد، تبدیل می شود.
وی اظهار داشت: در طرح امداد محله كه با محوریت امام جماعت و هیات امنای مسجد اجرا می شود، خیرین محل كمك های خود را به مسجد واگذار می كنند و مسجد با شناسایی نیازمندان محل به كمك آنها می شتابد.
وی اجرای این طرح را با درنظر گرفتن مسجد به عنوان محلی برای توسعه فرهنگ اسلامی و احیای سنت های حسنه دانست و تصریح كرد: 46 طرح كمیته امداد نیز از این طریق با محوریت مساجد در محله ها به اجرا درمی آید.
ستاری افزود: در این طرح، مساجد نیز اگر نیاز به ساخت، بازسازی یا مرمت داشته باشند این اقدامات در آنها انجام می شود.
وی از هدف گذاری و اجرای سه هزار پروژه عمرانی در سال گذشته با استفاده از منابع زكات كشور خبر داد و اضافه كرد: سال گذشته 70 درصد منابع زكات به پروژه های عمرانی و 30 درصد به نیازمندان اختصاص یافت و امسال این نسبت به صورت 50 درصد و مساوی اجرایی می شود.
معاون مشاركت های مردمی كمیته امداد امام خمینی(ره) گفت: در پنج سال گذشته پنج هزار و 800 پروژه عمرانی در كشور از محل منابع زكات به بهره برداری رسید و از سه سال گذشته با نظر علما، بخشی از منابع زكات به نیازمندان اختصاص یافت. ك/3
611/599/508